Certificari

Sistemele de management implementate ne permit sa avem o organizare interna eficienta, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind cresterea calitatii muncii prestate si implicit satisfacerea cerintelor beneficiarilor nostri.

Utilizarea unor astfel de sisteme de management prezinta 4 avantaje majore:

 1. Scade spatiul alocat erorilor, ceea ce duce la cresterea eficientei si eficatitatii sistemului;
 2. Numarul de neconformitati scade, iar timpul necesar solutionarii acestora tinde spre zero, ceea ce da o garantie a calitatii serviciilor prestate;
 3. Se optimizeaza alocarea resurselor umane si financiare, ceea ce permite un control mai bun al costurilor si practicarea de preturi competitionale pentru servicii;
 4. Indeplinirea unei cerinte dintr-un standard depinde direct de indeplinirea cerintelor conexe din celelate standarde, ceea ce ofera siguranta protectiei muncii si a mediului in derularea tuturor proceselor companiei SC BMT Trans Construct SRL.

Sistemul de management integrat implementat si mentinut in SC BMT Trans Construct SRL, reprezinta mijlocul prin care managementul organizatiei se asigura ca se livreaza servicii si lucrari care sa satisfaca cerintele clientilor, precum si ale tututor celor interesati de rezultatele organizatiei:

Sistemul de management al calitatii certificat in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2001.
Sistemul de management de mediu certificat in conformitate cu cerintele ISO 14001:2005.
Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale certificat in conformitate cu cerintele SR OHSAS 18001:2008.
Sistemul de management al solidaritatii sociale certificat in conformitate cu cerintele SA 8000:2008.

 

 • certificari_01
 • certificari_02
 • certificari_03
 • certificari_04
 • certificari_05
 • certificari_06
 • certificari_07