Despre noi

SC BMT TRANS CONSTRUCT SRL este o societate comercială cu capital integral privat constituita in anul 1994. Initial societatea s-a axat doar pe transportul in comun de calatori in municipiul Medias si localitatile limitrofe, efectuat in cele mai bune conditii de confort si siguranta, cu mijloace de transport moderne si un colectiv de profesionisti a caror activitate a fost coordonata in permanenta de cei mai buni specialisti.

Din anul 2007 activitatea societatii se diversifica, extinzandu-se si la sectorul constructiilor civile si industriale, domeniu care ne-a permis sa trecem in portofoliul propriu o serie de lucrari importante, majoritatea obtinute prin participarea la licitatii pentru achizitii publice. Experienta astfel acumulata o punem si in continuare la dispozitia eventualilor clienti precum si a actualilor nostri parteneri de afaceri.

 

Evolutia constant ascendenta a societatii noastre a determinat cresterea spectaculoasa a cifrei de afaceri si a numarului de personal, factori care au impus deschiderea celui de-al doilea punct de lucru, situat pe platforma industriala Copsa Mica.

Compania noastra beneficiaza de o baza proprie de utilaje de construcţie, compusa din: mijloace de ridicat, de transport, utilaje terasiere, etc.

In momentul actual SC BMT TRANS CONSTRUCT SRL Medias este in masura sa asigure o gama larga de activitati, oferind solutii complete, potrivite pentru planurile si proiectele dumneavoastra, punandu-va la dispozitie o serie de servicii, cum ar fi :

  • transport persoane;
  • inchirieri utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, schele, etc.);
  • vanzare produse balastiere (nisip, balasturi, sorturi, piatra sparta);

De asemenea, executam la comanda :

  • constructii civile si industriale, instalatii apa - canalizari, instalatii de incalzire, instalatii electrice;
  • reparatii constructii;
  • reabilitari monumente istorice;